Meest recente blogartikel

Wat is moderne detachering?

Eelco Post
door Eelco Post op 25-11-19

post_en_dekker-1

De maakindustrie verandert in hoog tempo. Door de concurrentie van low-cost players moeten OEM’ers flexibeler worden en moet de doorlooptijd worden verkort. Constante innovatie en Modulair ontwerpen zijn oplossingen om passend te reageren op de toenemende concurrentie, maar hoe zorg je voor de kennis hiervoor?

Haal kennis in huis dankzij moderne detachering

Een ontwikkelvraag vertalen naar een ontwerp kan geheel binnen het eigen bedrijf worden gedaan, maar is ook een erg kostbare zaak. System development kan ook worden ingezet als teamsport, door een team in te huren of gebruik te maken van detachering.

Bij detachering worden medewerkers ingehuurd via een ander bedrijf. Zij zijn niet in dienst van de opdrachtgever, maar verrichten wel werkzaamheden voor de organisatie. Het is een ideale manier om personeel met specialistische kennis en ervaring binnen te halen.

Moderne detachering is het inschakelen van een compleet team voor system development. Een team engineers gaat aan de slag met de ontwikkelvraag en ontwerpt een module, platform of systeem. Het team heeft brede kennis van system development, waarmee direct een hoog kennisniveau in huis wordt gehaald.

Moderne detachering is teamsport

Maak gebruik van moderne detachering en zet een ervaren team engineers aan het werk met jouw ontwikkelvraag. Het team werkt niet alleen voor jouw organisatie, maar ook mét jouw organisatie.

Samen met de opdrachtgever werkt het team naar het beoogde resultaat toe. Er is veelvuldig contact tussen het team en de opdrachtgever, waarbij het ook mogelijk is dat het team tijdelijk in het pand van de opdrachtgever werkt. Door een goede samenwerking, wij noemen het ook wel teamsport, kan er pas écht worden gescoord.

Voordelen van moderne detachering

Moderne detachering brengt meerdere voordelen met zich mee. Het is niet alleen op korte termijn een oplossing, maar levert ook op de langere termijn veel op. De samenwerking is een sterke relatie, met een flexibele schil. Op- of afschalen, zowel tussen aantal medewerkers als tussen expertises en ervaringsniveaus, is eenvoudig.

Verder zorgt het inhuren van een team van Post en Dekker voor een kortere time-to-market en hogere ROI. Niet geheel onbelangrijk worden daarnaast risico’s fors verminderd.

Meer weten?

Wil je meer weten over moderne detachering en wat Post en Dekker voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan onze whitepaper ‘Moderne detachering is teamsport’.

whitepaper moderne detachering is teamsport

Post en Dekker legt uit:
- Wat is modulair ontwerpen?
- Wat is configure-to-order?
- Wat is system development?
- Wat is integraal ontwerpen?
- Wat is het V-model?

 

Eelco Post
Geschreven door Eelco Post
Eelco Post is medeoprichter van Post en Dekker. Al jarenlang staat Post en Dekker machinebouwers bij in het innoveren en ontwerpen van slimme, flexibele en innovatie productplatforms. Benieuwd wat Post en Dekker voor uw organisatie kan betekenen? Eelco legt het u graag uit!
(020-4680839 | Eelco@postendekker.nl)

Gerelateerde artikelen

Samenwerken van idee tot serie productie  | Onze samenwerking met Team Boon

Na een intensieve samenwerking met Boon Edam is hetnieuwe modulaire draaideurenplatform eindelijk op de markt. Natuurlijk zijn...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 12 juli 2022
Post en Dekker en Yellax – Samen aan de slag voor de OEM’er

Samen sta je sterker en bereik je meer. Dat is hoe wij onze samenwerking met Yellax ervaren. Door de samenbundeling van onze...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 18 augustus 2021
Maak snelle ontwerpkeuzes met prototyping

Met onze hoge kwaliteit prototypes ondersteunen wij de klant met het doorlopen van verschillende fases door het ontwerpproces...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 16 juni 2021