Meest recente blogartikel

Onze waarden als drijvende kracht voor meer resultaat in de maakindustrie

Eric-Jan Dekker
door Eric-Jan Dekker op 21-03-18

core values.png

Post en Dekker bestaat 20 jaar, iets waar ik best trots op ben. En om de viering van ons vierde lustrum kracht bij te zetten wijd ik enkele blogartikelen aan het feit waar we als organisatie staan en hoe we daar zijn gekomen zijn.

In dit artikel laat ik graag onze kernwaarden de revue passeren, omdat deze verzameling van waarden ons team drijft en ervoor zorgt dat onze oplossingen daadwerkelijk bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers.

In een eerder artikel beschreef ik wat ons doel is, namelijk het leveren van innovatieve kwaliteit voor de maakindustrie. Ons team bestaat uit uiteenlopende persoonlijkheden en karakters, individuen met ieder een eigen set aan talenten, vaardigheden, kennis en ervaring. Samen werken we dag in dag uit werkt aan complexe en uiteenlopende vraagstukken voor grote, maar ook vele kleine OEM'ers in de maakindustrie.

Wat ons bindt en vormt tot een hecht team zijn onze kernwaarden. Hieronder zet ik de 4 waarden uiteen.

 1. Creating new business for OEM
  Ons team heeft passievoor de maakindustrie en vinden het fantastisch deze te bedienen door originele, slimme en efficiënte productfamilies te ontwerpen. Wij zien onze klanten graag voorop lopen.

  We krijgen energie van het resultaat van onze opdrachtgever. Wanneer we vanuit een integrale aanpak de klant een kostenbesparing geven of met een modulair ontworpen productfamilie de klant een voorsprong op de concurrent bieden geeft dat ons een kick. 
 1. Innoveren is ons DNA
  Geef ons een innovatieve uitdaging en we gaan ervoor! Ons team is creatief en vertalen die creativiteit graag naar doordachte, innovatieve oplossingen. We denken out-of-the-box en zijn resultaatgericht, een combinatie van eigenschappen die een must zijn in ons team.

  Ben je benieuwd naar onze oplossingen? We hebben enkele casestudies uitgewerkt met daarin onze aanpak en het behaalde resultaat beschreven. De casestudies vind je hier. 
 1. Samen het beste resultaat vieren
  We zijn proactief, professioneel en een voorbeeld voor onze collega’s van zowel ons team als onze opdrachtgevers. We zijn gefocust om waarde toe te voegen voor onze klant.

  Post en Dekker is een ontwikkelfabriek in dienst van de OEM’er in de maakindustrie, wij zijn het innovatieve verlengstuk van de klant. We zijn flexibel in onze inzet en gefocust op gezamenlijk leveren van het eindresultaat. We delen ervaringen, luisteren naar elkaar en steunen elkaar. Als we mooie resultaten hebben behaald vieren we deze dan ook altijd met de klant.
 1. Elke dag leren is elke dag groeien
  Iedere dag willen we beter zijn dan de dag ervoor in relatie tot onze systemen en onze klanten. We streven altijd naar verbetering door onszelf te blijven ontwikkelen. We stellen vragen en nemen verantwoordelijkheid voor de antwoorden die we geven en de keuzen die we maken.

Naast onze kernwaarden wordt ons team gekenmerkt door het feit dat we dromers zijn. En we hebben de afgelopen 20 jaar met elkaar veel dromen waargemaakt. Maar met ieder verwezenlijkt doel groeien onze dromen en ambities, we willen meer. Meer resultaat voor onze klanten, efficiënter en slimmer werken, meer innovatie en ga zo maar door.  We willen processen intern verder willen verbeteren en klanten nóg beter begrijpen en bedienen. 

Dromers maar tegelijkertijd ontwerpers met een heldere kijk op de maakindustrie in Nederland, dat is het team van Post en Dekker. Dat we als klein ingenieursbureau van grote betekenis kunnen zijn voor onze opdrachtgevers zien wij als belangrijkste drijfveer voor de uitvoering van onze opdrachten.

 Creating new business for OEM

Eric-Jan Dekker
Geschreven door Eric-Jan Dekker
Eric-Jan is medeoprichter van Post en Dekker en een System Developer in hart en nieren. Hij heeft een passie voor het ontwerpen van slimme, innovatieve productfamilies. Jarenlange ervaring en een flinke dosis lef resulteerden in tal van mooie cases voor OEM-ers in uiteenlopende markten. Benieuwd wat Post en Dekker voor uw organisatie kan betekenen? Eric-Jan legt het u graag uit!
(020-4680839 | Eric-Jan@postendekker.nl)

Gerelateerde artikelen

Samenwerken van idee tot serie productie  | Onze samenwerking met Team Boon

Na een intensieve samenwerking met Boon Edam is hetnieuwe modulaire draaideurenplatform eindelijk op de markt. Natuurlijk zijn...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 12 juli 2022
Post en Dekker en Yellax – Samen aan de slag voor de OEM’er

Samen sta je sterker en bereik je meer. Dat is hoe wij onze samenwerking met Yellax ervaren. Door de samenbundeling van onze...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 18 augustus 2021
Maak snelle ontwerpkeuzes met prototyping

Met onze hoge kwaliteit prototypes ondersteunen wij de klant met het doorlopen van verschillende fases door het ontwerpproces...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 16 juni 2021