Meest recente blogartikel

Maak kennis met ons kantoor 2.0

Nazmiye Say
door Nazmiye Say op 10-01-23

De ideale werkomgeving – hoe ziet dat eruit? Met deze vraag in het achterhoofd hebben we het afgelopen jaar gefocust op het verbouwen en herinrichten van ons kantoor. En dat is gelukt! De resultaten mogen er zijn en delen we graag met je.

 

voor en na de verbouweing

Eens in de zoveel tijd is het tijd om je interieur op te frissen. Niet alleen thuis, maar zeker ook op kantoor. Want in veel gevallen ben je vaker op kantoor dan thuis op je werkkamer. De verbouwing van ons kantoor was er ook ééntje die echt nodig was. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook om praktische redenen.

 

In de afbeelding zie je een impressie van het kantoor van tijdens de verbouwing. 

Afgesloten ruimtes

Voorheen werkten we op kantoor voornamelijk in een open ruimte. Heel gezellig zou je denken, maar in de praktijk heb je snel last van overprikkeling. Rustig werken kan je dan soms wel vergeten.

Met ons kantoor 2.0 hebben we verschillende ruimtes gecreëerd. Zo hebben we verschillende stilte ruimtes voor wanneer je echt gefocust wilt werken en ruimten waar je juist in projectteams samen kunt werken. Daarnaast hebben we een communicatie ruimte, speciaal ingericht voor Microsoft Teams- en andere belafspraken.

Voorheen hadden we ook nooit echt ruimtes voor onze stand ups – snelle meetings om projecten te bespreken. Nu we deze wel hebben merken we pas wat een gemis dit was!

Welzijn

Ook is er gedacht aan het welzijn van het team. De lunch ruimte is opgeknapt, er kan gedart worden en met de nieuwe zit-statafels is het altijd mogelijk om even je benen te strekken tijdens een werkdag. Wist je dat je met staand werken veel scherper bent? Door het staan wordt er 10 x zoveel bloed rond gepompt in je lichaam wat zorgt voor een effectieve bloedcirculatie. Bron

Een kantoor dat past bij Post en Dekker

Al met al zijn we super blij met ons nieuwe kantoor. Het zorgt voor éénheid en straalt warmte uit, wat een huiselijke omgeving creëert. En een groot voordeel is dat mensen weer met plezier op kantoor komen werken. Het is een stuk gezelliger, en dat is ook te merken aan het koffiegebruik. 😉

Het kantoor 2.0 past helemaal bij Post en Dekker. Alles komt goed samen en het past helemaal bij wat Post en Dekker wilt vertegenwoordigen.

Oordeel zelf: 

kantoor post en dekker 2 (1)

kantoor post en dekker 4 (1)

kantoor post en dekker 3 (1)

Wat vind jij van ons kantoor 2.0? Laat het ons weten! Je bent natuurlijk ook altijd welkom om onze overheerlijke koffie te proeven.

P.S. We zijn ook nog op zoek naar talent om ons team te komen versterken! Wil je weten wat er mogelijk is? Bekijk onze vacaturepagina of maak een afspraak met Joyce en kom langs. Kan je gelijk kijken of werken op ons kantoor iets voor jou is.

Maak kennis met onze collega's

Meer weten over Post en Dekker? Lees ook eens:

 

Nazmiye Say
Geschreven door Nazmiye Say

Gerelateerde artikelen

Tijd voor een feestje! 25 jaar Post en Dekker | Eric-Jan en Eelco vertellen over de belangrijkste mijlpalen

Hoera! 🥳 Post en Dekker bestaat al 25 jaar! Tijd om terug te blikken op een kwart eeuw vol prachtige ontwikkelingen van het...

Nicoline Marselis
Door Nicoline Marselis - 26 april 2023
Cyaan werken: de toekomst bij Post en Dekker

Een zelfsturende organisatie. Geïnspireerd door het boek ‘Wat is zelfsturing’ van Frederic Laloux is Post en Dekker bezig zich...

Martijn van Til
Door Martijn van Til - 2 februari 2023