Meest recente blogartikel

Van prinsessentent tot openlucht thuiskantoor: Hoe Post en Dekker omgaat met het Coronavirus

Eric-Jan Dekker
door Eric-Jan Dekker op 18-03-20

thuiswerkplek-bart

Het Coronavirus en de maatregelen tegen verspreiding houden de maatschappij flink in zijn greep, zo ook Post en Dekker. Normaal is het prettig en gezellig om samen op kantoor te werken, op dit moment is dat minder verstandig. In dit blog vertellen wij over onze genomen maatregelen en hoe wij onze werkzaamheden gewoon voortzetten.

Bij de maatregelen zijn de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers de belangrijkste uitgangspunten, daarnaast zorgen we ervoor dat onze dienstverlening zo veel mogelijk door kan gaan. Dankzij de flexibele opstelling van onze medewerkers, lukt dit tot nu toe zeer goed!

Werken vanuit huis en op kantoor

Waar mogelijk werken onze medewerkers thuis, wat soms ook erg creatieve oplossingen met zich meebrengt. Gewoonlijk houden we veel stand-ups en scrum meetings , nu verloopt alles via Skype vanuit thuiswerkplaatsen. De prinsessentent van de dochters van collega Bart functioneert prima als vergaderruimte en het balkon van collega Garvin is een heerlijk zonnige werkomgeving!

Doordat veel collega’s thuis aan het werk zijn, is het rustiger op ons kantoor aan de Grasweg in Amsterdam. Wel is ons kantoor dus nog gewoon telefonisch bereikbaar en kunnen enkele VR en real-life prototype testen nog doorgezet worden. Ook onze 3D-printer doet nog gewoon vrolijk zijn werk. 

Digitale communicatie

Met medewerkers op verschillende locaties, is het nodig om samen digitaal te werken. Voor ons is dit geen nieuwe werkwijze, maar passen we het nu op grote schaal toe. Dagelijks hebben we contact met elkaar en met onze klanten via de telefoon, e-mail, Skype, WhatsApp en Teamviewer. Tot nu toe verloopt de digitale samenwerking vlekkeloos.

Benieuwd naar hoe wij digitaal samenwerken in ontwikkelprojecten of u kunnen helpen om innovatieprojecten in deze tijden voort te zetten? Wij delen graag onze kennis hierover. Neem vrijblijvend contact op met Eric-Jan Dekker via telefoonnummer 06-261 02 163 of per mail eric-jan@postendekker.nl. 

Uitdagingen en mogelijkheden

De komende tijd  zal veel uitdagingen met zich meebrengen. Het belangrijkste is om ons vooral te blijven focussen op de mogelijkheden en creatief om te gaan met de situatie. We zullen voortdurend digitaal met elkaar in contact blijven staan en wellicht nieuwe methodes van efficiënt werken (her)ontdekken.

Indien er vanwege aanvullende maatregelen veranderingen in onze werkwijze komen,houden we jullie hiervan op de hoogte.

Wij wensen iedereen veel gezondheid, positiviteit en een goede werkweek toe!

Meer weten over digitaal samenwerken? Download onze whitepaper.

whitepaper moderne detachering is teamsport

Eric-Jan Dekker
Geschreven door Eric-Jan Dekker
Eric-Jan is medeoprichter van Post en Dekker en een System Developer in hart en nieren. Hij heeft een passie voor het ontwerpen van slimme, innovatieve productfamilies. Jarenlange ervaring en een flinke dosis lef resulteerden in tal van mooie cases voor OEM-ers in uiteenlopende markten. Benieuwd wat Post en Dekker voor uw organisatie kan betekenen? Eric-Jan legt het u graag uit!
(020-4680839 | Eric-Jan@postendekker.nl)

Gerelateerde artikelen

Een blik op onze interne roadmap

Bij Post en Dekker werken wij dagelijks aan vraagstukken van OEM’ers in de maakindustrie. Om dit ook in de toekomst zo goed...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 20 mei 2020
Onze ervaringen met de snelle omschakeling naar digitaal werken vanuit huis

Bij Post en Dekker zijn wij vanwege het Coronavirus en de maatregelen tegen verdere verspreiding overgeschakeld op digitaal...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 30 april 2020
Post en Dekker werkt met partners aan VentilAid Pro

Het Coronavirus houdt Nederland en de rest van de wereld flink in zijn greep. Niet alleen zijn de effecten van de maatregelen...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 21 april 2020