Meest recente blogartikel

Een eerste indruk: Werken bij Post en Dekker!

Joyce Woudenberg
door Joyce Woudenberg op 23-03-22

collega pnd

Team Post en Dekker groeit! Afgelopen jaar hebben wij een flink aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Hier zijn we hartstikke blij mee, want zij zijn stuk voor stuk een waardevolle aanvulling voor het team. Maar hoe zijn hun eerste weken bij Post en Dekker verlopen? Lees verder en ontdek hoe de inwerkperiode eruitziet en hoe het is om te werken bij Post en Dekker!

Pssst.. wij zijn nog op zoek naar nog meer collega’s. Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Het inwerkproces bij Post en Dekker

Stageperiode
Kom je werken bij Post en Dekker? Leuk! Onze nieuwe medewerkers beginnen met een soort stageperiode waarin ze meelopen met meerdere, verschillende projecten. Zo leren ze de klanten en collega’s kennen, krijgen ze een idee bij het werkritme en onze manier van werken. Dit varieert van een week tot een paar weken.

Bingo-kaart

Afbeelding1

Naast de stageperiode werken wij met een bingokaart. Deze is in het leven geroepen om nieuwe werknemers zich sneller thuis te laten voelen en het onboarding-proces soepeler te laten verlopen. Kirsten Doornebos (Projectleider): “De bingokaart is een heel tof idee! Op deze manier ben je de eerste weken onder de pannen en leer je het bedrijf en de mensen goed kennen.”

Ook Daan Stevens (Engineer) is te spreken over de bingokaart: “Wat een ontzettend originele en leuke manier om je collega’s en het bedrijf te leren kennen.”

De bingokaart vormt een aantal opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Opdrachten zijn bijvoorbeeld het winnen van een tafeltennissessie, het maken van een eigen 3D-print en het brouwen van je eigen Post en Dekker-biertje. Tim Karsten (Engineer): Vooral een biertje brouwen was erg leuk. Dat zal je niet snel ergens anders vinden.”

Is de bingokaart doorlopen? Dan ben je helemaal ingeburgerd. Nazmiye Say (Office Manager): “Het is dé manier om het bedrijf en collega’s op een andere manier te leren kennis.”

Kortom, de bingokaart is een groot succes tijdens het inwerkproces. Zelfs afgelopen week is er weer een nieuwe collega met de bingokaart begonnen. Welkom Milan! 

 

“Post en Dekker krijgt het voor elkaar om hele sociale, open mensen bij elkaar te brengen.”

Post en Dekker is een bedrijf met een open cultuur en stelt de werktevredenheid hoog in het vaandel. Arjen Hoving (Junior Engineer): Post en Dekker krijgt het voor elkaar om hele sociale, open mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast staat samen groeien ook hoog op het lijstje! Ook de betrokkenheid onderling is groot.

Kirsten: “Om de week is er een korte meeting met het hele Post en Dekker-team over de laatste ontwikkelingen en werkzaamheden. Het is heel gaaf om te zien waar mensen mee bezig zijn en wat het resultaat daarvan is. Aangezien we niet allemaal aan het zelfde project werken wordt op deze manier de informatie gedeeld.”

Daan: “Afgelopen januari hadden we de ‘Yearly’, een jaarlijkse vergadering/bijeenkomst, die in het teken stond van hoe we met elkaar willen werken. Dit gaf goed aan hoe belangrijk het binnen Post en Dekker is om naar elkaar te luisteren. En dat iedereen een stem heeft in wat we willen doen en hoe we dat willen doen.”

Nazmiye: Het bijzondere aan Post en Dekker is het hele plaatje. Ik vind het vooral fijn dat mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn.”

Kom jij ook ons team versterken?

Nieuwe talenten zijn altijd welkom! Krijg de kans om in teamverband te werken aan mooie projecten en ontwikkel tegelijkertijd jezelf. Tim: “Het is echt fantastisch hoe het Post en Dekker team samenwerkt met de verschillende klanten. Het voelt al heel snel als een hecht team, intern en extern.”

Daarnaast biedt Post en Dekker een uitdagende werkomgeving waar je het maximale uit jezelf haalt. Arjen: Door het werken aan verschillende projecten houd ik de variatie in mijn werk ook breed. Zo kan ik veel verschillende technieken en processen aan mijn kennis toevoegen. Post en Dekker is hét bedrijf waar dit mogelijk is!

Klinkt goed, toch!?

“Ben je benieuwd wat Post en Dekker voor jouw kan beteken? Laat dan hier je e-mail adres achter en dan neem ik contact met je op voor een lekkere kop koffie of thee 😉 bij ons op kantoor.”
Joyce Woudenberg

Maak kennis met onze collega's

Joyce Woudenberg
Geschreven door Joyce Woudenberg

Gerelateerde artikelen

Werken bij Post en Dekker

De afgelopen jaren is Ingenieursbureau Post en Dekker flink gegroeid. Uiteraard met onze toonaangevende projecten maar ook met...

Joyce Woudenberg
Door Joyce Woudenberg - 12 mei 2021