Meest recente blogartikel

Brug naar de klant

Eric-Jan Dekker
door Eric-Jan Dekker op 27-01-16

Een brug naar de klant

U heeft het misschien al gezien op de homepage van de site: Post en Dekker heeft z’n dienstenaanbod veranderd in een programma-aanbod: Bridging the Gap: Go fix it!, Bridging the Challenge: Go beat the competition! en Bridging the Future: Go smart!

Dat klinkt stoer en ingrijpend, maar toch, inhoudelijk is onze filosofie van integraal, modulair ontwerpen van slimme productfamilies en smart customization geen spat veranderd. Als OEM’ers hun productfamilies op een goede manier structureren, door slimme, flexibele modules in een beperkt aantal varianten te definiëren, kunnen ze maatwerk zoveel mogelijk beperken. Dat helpt die OEM’ers om tijd en geld te besparen en toch hun klanten beter te bedienen.

Wat we wel hebben veranderd, is de boodschap over wat wij te bieden hebben en wat opdrachtgevers van ons kunnen verwachten. Want ook voor ons geldt: ‘practice what you preach’. Dus hebben wij ons eigen aanbod op een slimme manier gestructureerd en slaan wij met onze ‘bridging technology’ een brug naar de klant. Daarom hebben we drie programma’s gedefinieerd, waarmee we elke klantvraag, van snelle fix tot toekomstbestending productportfolio, kunnen beantwoorden. En daarom heten we geen ingenieursbureau meer, maar engineers | consultants. Omdat we geen ‘tekeningenfabriek’ zijn, maar veel meer actief zijn op het raakvlak van engineering en businessproces bij de klant.

Wij zijn integrale ontwerpers die alle facetten van de keten in een ontwerp meenemen. Wij hebben kennis van de eindklant, van de supply chain en van assemblage en maintenance, en vertalen die in consequenties voor de modules die we ontwerpen. Uit al die kennis kunnen wij putten om de vraag van de klant op maat te beantwoorden. En daarom hebben we ook voor Post en Dekker zelf gezegd: Go smart!

Wilt u meer weten over Post en Dekker en de verschillende programma's? Download dan de whitepaper Creating new business for OEM.

Creating new business for OEM

Eric-Jan Dekker
Geschreven door Eric-Jan Dekker
Eric-Jan is medeoprichter van Post en Dekker en een System Developer in hart en nieren. Hij heeft een passie voor het ontwerpen van slimme, innovatieve productfamilies. Jarenlange ervaring en een flinke dosis lef resulteerden in tal van mooie cases voor OEM-ers in uiteenlopende markten. Benieuwd wat Post en Dekker voor uw organisatie kan betekenen? Eric-Jan legt het u graag uit!
(020-4680839 | Eric-Jan@postendekker.nl)

Gerelateerde artikelen

Tijd voor een feestje! 25 jaar Post en Dekker | Eric-Jan en Eelco vertellen over de belangrijkste mijlpalen

Hoera! 🥳 Post en Dekker bestaat al 25 jaar! Tijd om terug te blikken op een kwart eeuw vol prachtige ontwikkelingen van het...

Nicoline Marselis
Door Nicoline Marselis - 26 april 2023
Cyaan werken: de toekomst bij Post en Dekker

Een zelfsturende organisatie. Geïnspireerd door het boek ‘Wat is zelfsturing’ van Frederic Laloux is Post en Dekker bezig zich...

Martijn van Til
Door Martijn van Til - 2 februari 2023
Maak kennis met ons kantoor 2.0

De ideale werkomgeving – hoe ziet dat eruit? Met deze vraag in het achterhoofd hebben we het afgelopen jaar gefocust op het...

Nazmiye Say
Door Nazmiye Say - 10 januari 2023