Meest recente blogartikel

Post en Dekker en Yellax – Samen aan de slag voor de OEM’er

Eric-Jan Dekker
door Eric-Jan Dekker op 18-08-21

samenwerken-1

Samen sta je sterker en bereik je meer. Dat is hoe wij onze samenwerking met Yellax ervaren. Door de samenbundeling van onze expertises helpen wij onze klanten verder op gebied van Configure-to-Order en Smart Customization. Zo werk jij als OEM’er slimmer, modulair en efficiënter. Wil je meer weten over deze samenwerking? Lees dan verder.

Zowel Post en Dekker als Yellax helpen OEM’ers meer te halen uit hun bedrijf met Configure-to-Order en Smart Customization. Concurrenten? Dat niet, wij zijn eerder complementair aan elkaar.

Eric-Jan Dekker:

“Yellax richt zich op industriële automatisering, dus elektronica en software. De kerntaken van Post en Dekker ligt bij de mechanica. Op deze manier vullen we elkaar perfect aan en richten wij ons gezamenlijk op mechatronica. “

Hoe is de samenwerking ontstaan?

Hoewel Yellax en Post en Dekker elkaar al geruime tijd kennen, was er nooit sprake van een directe samenwerking. Onze problematiek was namelijk altijd gescheiden. Maar tijden veranderen en we merkten dat voel OEM’ers meer complexe vraagstukken hebben.

Dankzij Link Magazine hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze krachten te bundelen om op deze vraagstukken in te spelen. Naast gezamenlijke projecten werken wij ook samen met ronde tafels en uiteraard het platform voor Smart Customization van Link Magazine.


Hoe werken Post en Dekker en Yellax samen?

Het grootste voordeel van onze samenwerking is het versnellen voor de klant. We werken met een integrale werkwijze en hanteren een bredere en dus geloofwaardige aanpak.

Theo Klaassen, algemeen directeur van Yellax zegt hierover:

“We brengen de besturingstechnische, elektrotechnische en mechanische views samen in één mechatronische benadering. Heel anders dan zoals nu doorgaans verloopt, waarbij we voor een project ná elkaar werken. Of, wanneer we er wél gelijktijdig aan werken, veel rework hebben.”

Voorheen verliep zo’n project een stuk stroever door het ontbreken van structuur of coördinatie. Door onze systeemarchitectuur multidisciplinair uit te voeren werken we efficiënt parallel aan elkaar. Zo gaan we samen voor de beste kwaliteit en wordt onze gezamenlijke kennis gewaarborgd.

Samenwerking in de toekomst

Bij samenwerken horen natuurlijk ook mooie projecten. Samen kijken we dan ook uit naar ons gezamenlijke project voor BluePrint Automation dat verpakkingsmachines maakt. Samen kijken we nadrukkelijk naar de waarde voor de klant en kunnen wij onze ideeën toetsen.

Na de zomer vertellen we je er meer over. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: 

Eric-Jan Dekker
Geschreven door Eric-Jan Dekker
Eric-Jan is medeoprichter van Post en Dekker en een System Developer in hart en nieren. Hij heeft een passie voor het ontwerpen van slimme, innovatieve productfamilies. Jarenlange ervaring en een flinke dosis lef resulteerden in tal van mooie cases voor OEM-ers in uiteenlopende markten. Benieuwd wat Post en Dekker voor uw organisatie kan betekenen? Eric-Jan legt het u graag uit!
(020-4680839 | Eric-Jan@postendekker.nl)

Gerelateerde artikelen

Link Magazine platform Smart Customization van start

Tijd voor iets nieuws met meer focus op verbinding tussen technologie, markt en mens! Samen met Yellax, IPL en MTA werkt Post...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 3 mei 2021
Drivers en drempels bij Configure-to-Order

Bij Post en Dekker denken wij graag actief met je mee. Dit doen wij door oplossingen te bieden op het moment dat jij die als...

Eric-Jan Dekker
Door Eric-Jan Dekker - 15 december 2020